logo transparant

BEGELEIDING / COÖRDINATIE SPORT GERELATEERDE PROJECTEN

Tegenwoordig zijn gemeentes, sportbonden en uiteraard ook sport gerelateerde opleidingen steeds meer bezig met maatschappelijke projecten.

MCL Sports neemt hier graag de begeleiding, coördinatie en uitvoering van voor zijn rekening. Vanaf het moment dat de voorbereidingen van het project starten totdat het daadwerkelijk komt tot de uitvoering en uiteraard met een evaluatie tot slot.

Zeker bij studenten is het zaak dat ze goed begeleid worden in de juiste route en volgorde van zaken aanpakken. Dit wordt wel eens onderschat en de eerste klap is een daalder waard, je eerste indruk kun je nooit meer over doen.  MCL Sports heeft de ervaring met sport gerelateerde projecten die nodig is en weet vanuit zijn eigen opleiding (CIOS opleiding) hoe fijn het is om goed begeleid te worden.

Iets terug doen voor de maatschappij is iets wat je steeds vaker hoort en waar MCL Sports het helemaal mee eens is. Als je in de positie bent om iets voor een ander te doen, moet je dat ook zeker proberen te doen. Mensen die het misschien niet ze breed hebben, mensen met een handicap, ouderen, allemaal doelgroepen die ook graag mee willen (blijven) doen in de maatschappij. Er wordt weleens gezegd dat sport verbroederd en MCL Sports draagt daar graag zijn steentje aan bij waar kan.