logo transparant

 

ORGANISATIE VAN:

 

– TRAININGSKAMPEN

Heeft u het idee om met uw team op trainingskamp te gaan, MCL Sports regelt het voor u. Van accommodatie, trainings faciliteiten, eten tot oefenwedstrijden en alles wat u als vereniging/team wenst. Je hoort steeds vaker dat clubs in de winterstop op zoek gaan naar de zon om daar een aantal dagen te trainen, maar waarom niet gewoon in ons eigen Nederland. In Nederland zijn er tal van geweldige trainings locaties waar je een geweldige en zinvolle tijd met elkaar kan doorbrengen. Nu zullen een hoop mensen zeggen dat je dan afhankelijk bent van het weer, maar dat ben je ook elders in Europa. Het is ook zo dat als de competitie weer start, de knvb of een andere bond ook geen rekening houdt met de weersomstandigheden en dat de competitie gewoon van start gaat.

– SPORTDAGEN

Speelt u met de gedachten om voor uw school (koningspelen, reguliere sportdag), werknemers een sportdag te organiseren. MCL Sports kan u hierbij helpen. We kunnen samen kijken naar de invulling van de dag / dagdeel en wat uw wensen zijn. Het kan zijn de organisatie van de totale dag inclusief de uitvoering op de dag zelf, het kan alleen de organisatie/voorbereiding zijn of bijvoorbeeld alleen de coördinatie van de dag.

– CLINICS

MCL Sports verzorgt al jaren voetbal clinics voor middelbare scholen. Ook clincs voor andere sporten zijn voor MCL Sports geen probleem. Het netwerk is groot genoeg om vakbekwame mensen te selecteren voor iedere sport naar keuze.

– (SPORT) EVENEMENTEN

MCL Sports biedt de mogelijkheid om samen te werken bij (sport) evenementen. Grote evenementen zijn niet 1,2,3 geregeld en dan is het belangrijk om de handen in één te slaan. Op het gebied van organisatie heeft MCL Sports al de nodige ervaring en dat wil hij graag delen.