logo transparant

 

Mijn naam is Martijn Lagendijk en ik ben vader van dochter Fiene (Aug 2009 – Nov 2009) en zoon Teun en partner van Corry, wij wonen samen in Sassenheim in de bollenstreek.

Vanaf jongs af aan was het al duidelijk dat ik iets in de sport wilde gaan doen als ik later groot was. En zo geschiedde. Na de lagere school  en het behalen van mijn Mavo diploma was het tijd om naar het CIOS in Overveen te gaan. Alle dagen stonden in het teken van sport, naast mijn  opleiding was ik namelijk actief voetballer voor de jeugdopleiding van HFC Haarlem en later als contractspeler van diezelfde club. Tijdens mijn opleiding heb ik mezelf, naast de reguliere vakken, gespecialiseerd in voetbaltrainer, fitness instructeur en sport en ondernemer. Na het behalen van mijn diploma heb ik me 3 jaar lang volledig gericht op mijn werk als profvoetballer. Aan het einde van mijn contractperiode heb ik ervoor gekozen om maatschappelijk verder te gaan en het leven als profvoetballer achter me te laten, ik had immers niet de mogelijkheid/kwaliteit om een stap naar de eredivisie te maken.

In 2004 begon mijn maatschappelijke carrière die me geleid heeft langs 4 bedrijven die allemaal sport gerelateerd zijn. Van instructeur,  coördinator tot accountmanager, ik heb een hoop gezien en gedaan. Naast al deze functies ben ik wel als speler actief gebleven in het top amateur voetbal bij vv Ter Leede en als trainer bij onder andere HFC Haarlem, HFC Edo, Koninklijke HFC en vv Ter Leede. Dit doe ik met veel plezier en hier haal ik ook ontzettend veel voldoening uit. Vanaf het seizoen ’19 – ‘20 zal ik voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag gaan en dat zal ik gaan doen bij RKVV Teylingen uit Sassenheim.

Vanaf 1 mei start ik voor mezelf onder de naam MCL Sports, een bedrijf dat zich wil gaan richten op het organiseren van (sport)  evenementen, sportdagen en trainingskampen. Het begeleiden en coördineren van sportprojecten, al dan niet via het onderwijs en  sportmanagement voor de individuele sporter.

Mijn motto hierbij is;